M. (06) 11 10 56 12     E.  hessel@walmar.nl
Hessel de Walle (1958)
Groote Veen 79
9761 DG  Eelde
 

Via databases en rapportage-instrumenten naar informatie

WalMar is door mij gestart in januari 1994. De eerste jaren lag het accent van mijn werkzaamheden vooral op het geven van trainingen in allerlei software. Van tekstverwerking tot spreadsheets en databases. Maar ook in het geven van ondersteuning op het gebied van marketing.

In later jaren ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in het opzetten en bewerken van databases en het omzetten van de ruwe gegevens naar bruikbare informatie. Het accent in mijn werk verschoof daarmee ook gaandeweg naar consultancy en het uitvoeren van IT-projecten.

De SQL Server is momenteel de belangrijkste database waar ik mee werk. In voorkomende gevallen werk ik ook met MS Access, voor zelfstandige applicaties, maar vooral voor het maken van front ends voor de SQL Server. Ook heb ik een uitstekende beheersing van de vraagtaal SQL en de programmeertaal VBA, de laatste vooral in de context van Excel en Access.

Verder is het maken van rapportages steeds belangrijker geworden. Wat betreft rapportagesoftware ben ik gespecialiseerd in Reporting Services / Report Builder, Crystal Reports, Power BI en Excel. In de laatste twee gevallen speelt sinds enige jaren het ETL instrument Power Query voor mij ook een belangrijke rol.

Al vele jaren ben ik voor tal van opdrachtgevers een betrouwbare en efficiƫnte partner bij vraagstukken op het gebied van van data en rapportage.

Meer informatie

Bedrijfsinformatie    Voorwaarden    CV    LinkedIn    Twitter   
In Bartlehiem tijdens de roeielfsteden, 2009